A.C.S. HEM

Despre Hard Enduro Maramures

Din pasiune pentru Offroad, o mana de oameni au pus baza unei intalniri prietenesti in anul 2012: Ponde Marius, Nicu Pasca, Cristian Ilea, Daniel Vlasin, Loi Adrian si Florin Costea in POIANA BOTIZII.

Ne-am intalnit intr-un weekend pentru a organiza o intalnire numita Offroad Poiana Botizii. La acest prim eveniment au participat 15 echipaje la clasa 4×4,8 la clasa ATV si 23 la clasa Moto.

Imagine program Hard Enduro Maramures

Reusita intalnirii prietenesti ne-a facut ca si in anii urmatori sa repetam acest eveniment care a luat o amploare si un interes mai mare din partea iubitorilor de Offroad. Anul 2015, anul care reusita a fost cea mai mare, am avut: 28 echipaje la clasa 4×4,11 la clasa ATV si 77 la clasa Moto.

Reusita acestui eveniment ne-a facut sa organizam si pe viitor astfel de evenimente care sa aiba un nivel si mai mare de pregatire si participare, totodata, cu acest lucru am hotarat si schimbarea numelui in Hard Enduro Maramures.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sprijinit in desfasurarea acestui eveniment: PARTENERILOR  ,SPONSORILOR si VOLUNTARIILOR